Facilitaire consultancy

Loopt u binnen uw organisatie ook aan tegen facilitaire vraagstukken waarvan u de kennis en kunde niet in huis hebt? Dan kan het efficiënter en daardoor ook kostenbesparend zijn om deze door ons te laten implementeren. Wij leveren facilitaire consultancy, op maat gemaakt, omdat elke organisatie en elke situatie vraagt om een eigen oplossing. Zo kunnen wij u helpen om zelf flinke stappen binnen zo’n proces te zetten, ook kunnen we het volledige proces van u overnemen en uitvoeren. Onze consultants verdiepen zich in de specifieke organisatie en werkomgeving om tot een passend advies te komen. Onze adviezen hebben bewezen het rendement van organisaties te verbeteren. U kunt zich ondertussen blijven richten op uw eigen werkzaamheden.

Veranderende omstandigheden vragen om een andere aanpak

Niet alleen organisaties veranderen continu, ook omstandigheden als de samenleving, technologie en wetgeving zijn aan verandering onderhevig. Staat u met uw bedrijf voor een dergelijke verandering? Dan helpen wij u graag verder.

Door goed te luisteren, zaken bespreekbaar te maken, juiste afwegingen voor te houden of te maken maar ook zeker te relativeren komen wij tot een helder inzicht en een passend advies. Onze belofte daarbij is dat we voor duurzame resultaten gaan; een verantwoord, veilig en gezond eindproduct. Naast advies en eventuele implementatie hiervan kunt u ook uw facilitaire diensten aan ons uitbesteden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan telefonie of het beheren van uw wagenpark.

Inkoop

Kosten en kwaliteit bepalen de koers van het inkoopbeleid. Onze inkoopexperts hebben een brede facilitaire productkennis en kennen door de diverse trajecten verschillende inkoopprocedures. Vanwege onze verschillende samenwerkingen met bedrijven binnen het facilitaire gebied en onze bekende inkoopkanalen kunnen wij goede prijzen leveren. Zo bent u verzekerd van een verantwoorde balans tussen prijs en kwaliteit.

Goede werkplekken

Met werkplekconcepten gaan wij, naast de mens, ook altijd uit van de toekomstige wet en regelgeving. De medewerker van vandaag werkt niet alleen aan prestaties, maar zeker ook aan eigen gezondheid en welzijn. Door deze zaken eerst helder te hebben en goed op elkaar af te stemmen creëer je rust en kwaliteit voor de langere termijn.

Circulaire economie

Een circulaire economie wordt gelukkig steeds belangrijker voor ons allen. Producten, materialen en grondstoffen duurzaam (her)gebruiken in plaats van te verbruiken is iets wat ons al langere tijd bezighoudt. Aandacht en actie binnen organisaties voor deze vraagstukken biedt ook kansen voor nieuwe samenwerkingsvormen en business cases.

Trainingen

Van facilitaire professionals wordt veel verwacht als het gaat om het creëren van inspirerende werkplekken, gastvrije beleving en optimale bedrijfsprocessen.

Insources biedt organisaties en hun medewerkers handvatten om beter voorbereid te zijn op de omstandigheden die horen bij deze job. Dit doen we met onze trainingen en opleidingen gericht op vaardigheden die steeds meer centraal komen te staan in elke organisatie.

Bekijk hier ons opleidingsaanbod